testowe ![]() W sercu Gryzonii Są miejsca, które zapadają w pamięć. Jednym z nich jest Berghaus Sulzfluh, położony na wysokości 1777 m n.p.m., w malowniczym regionie Prättigau w Gryzonii. To miejsce otoczone potężnymi szczytami gór Rätikon, które swoim surowym pięknem zdają się opowiadać własną historię o nieskończoności natury. Strome granitowe zbocza w okolicach Wiss Platte oraz miękkie linie dolin tworzą kontrast, który trudno opisać słowami. Po zachodzie słońca natura pojawiły się kolory. Niebo nad horyzontem zapłonęło ciepłymi barwami – od głębokiej pomarańczy, przez róż, aż po subtelne fiolety. Szwajcaria znowu pokazała swoją najpiękniejszą stronę, a ja jestem wdzięczny, że mogłem być jej częścią. Parametry techniczne:
© fot. Jakub Perlikowski data dodania: 20-12-2024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() średnia 5.8/6 z 16 głosów Aby zagłosować musisz być zalogowany Oceń zdjęcie jeśli chcesz zobaczyć kto jest jego autorem i jak oceniali je inni.
Liczba ocenionych zdjęć: 0,
aby autor zdjęcia mógł oceniać w pełnej skali (od 1 do 6) musi ocenić jeszcze 200 zdjęć.
Redakcja zmieniła status użytkownika
umożliwiając wcześniejsze ocenianie zdjęć w pełnym zakresie.
suma punktów: 92 |
wyświetleń: 385
![]() ![]()
Aby móc dodać komentarz musisz być zalogowany
Zobacz także:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faktura/Makro to 3. etap Ligi Foto-Kuriera 2025 - nowy termin nadsyłania prac - 21 kwietnia 2025 r. do godz. 23.59
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liga Foto-Kuriera 2025 I etap "Niebo/Na Niebie" za nami - etap III "Faktura/Makro" tylko do 21 kwietnia
![]() ![]() Nagrody ok. 20 tys. złotych - 11. edycja Polskiego Konkursu Fotografii Sportowej. Zgłoszenia tylko do północy 18 marca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze z Najlepszych 2024 - grudzień 2024 r. - obejrzyj szczęśliwą siódemkę w Foto-Kurierze 1-2/25
![]() ![]() Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024 Polityka plików cookies | |