Facebook
Poczta
Forum
Sklep
Logowanie
Dodaj
zdjęcie
Wydrukuj
zdjęcie

Od 1996 roku Foto-Kurier
jest jedynym polskim
przedstawicielem
panelu fotograficznego
stowarzyszenia EISA

SZUKAJ

PROPOZYCJE ZMIAN I NOWYCH FUNKCJI W GALERII

Autor posta:
Radosław Sendłak
Szczytno

Wątków: 0
Temat postu: Re: PROPOZYCJE ZMIAN I NOWYCH FUNKCJI W GALERII
Data dodania: 19-07-2011 07:08:21

Tak jak już napisałem wcześniej temat rzeka... Każdy ma swoje przekonania w tej kwestii... Niech Pan robi swoje i nie czepia się innych, Ja to samo zrobię i wszyscy będą szczęśliwi... A co do Pana sarkazmów to nie skomentuję...

Autor posta:
Janusz Sommer
Poznań

Wątków: 5
Data dodania: 19-07-2011 08:09:34

Sarkazm był wesoły - luzuj Pan <diablatko> <aniolek>

Autor posta:
Krzysztof Patrycy
Warszawa

Wątków: 14
Data dodania: 19-07-2011 09:57:54

Wydaje mi się, że obecny system nie jest najgorszy i sprawdza się mniej więcej w 80%. Co do odejść z serwisu to tak jak i w każdej społeczności tak i w naszej zdarzają się takie przypadki. Ale nie dramatyzowałbym. Od 2008 roku, czyli przez 3 lata tych przypadków nie było łącznie więcej niż 10. Biorąc pod uwagę fakt, że zarejestrowanych mamy ponad 3500 osób, a ogląda nas co miesiąc od 32 do 35 tysięcy osób (tzw. unikalne adresy IP) to ta 10 nie jest aż tak dużą liczbą, choć bez wątpienia szkoda nam każdej z tych osób.

Dla dopełnienia informacji podam, że są też osoby, które po pewnym czasie wracają do nas. A atmosfera w serwisie dziwnym trafem po kilku spektakularnych odejściach unormowała się i osób odwiedzających nas stale przybywa.

Proponuję

<zywiec> <kawa> lub <herbata> lub łyk zimnej wody dla ochłody i będzie znów miło

Pozdrawiam wszystkich fotografujących i zachęcam do obiektywnego oceniania

<papa>

Autor posta:
Janusz Sommer
Poznań

Wątków: 5
Data dodania: 19-07-2011 10:06:33

<brawa> Ja na razie wybieram łyk zimnej wody a wieczorem <zywiec> kto wie może nawet niejeden i obiecuję dalej obiektywnie oceniać. <usmiech>

Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Pana Radosława i Panią Teresę. <papa>

Autor posta:
Teresa Dziedziech
Kazimierza Wielka

Wątków: 13
Data dodania: 19-07-2011 11:37:25

Obserwując to co dzieje się w galerii, czytając komentarze oraz skargi innych użytkowników pisane do mnie na PW
zaproponowałam rozwiązanie moim zdaniem najbardziej opcjonalne.
Absolutnie nie robię tego dla siebie.

Życzę Wszystkim wspaniałych wakacji, dużo dobrego światła oraz fantastycznych kadrów.

pozdrawiam

<papa>

Autor posta:
Krzysztof Ludwiczak
Vadstena

Data dodania: 15-10-2011 17:33:37

Witam i tez chce cos dopisac do tego tematu.Mysle ze powinien powstac zespol zlozony z moderatorow,gdyz kazdy pojedynczy zostanie po prostu zakrzyczany.Wtedy zespol ocenialby fotke,wszystkie za i przeciw co doprowadziloby do takiej a nie innej oceny.Zespol decydowalby kto jest poczatkujacy a kto zaawansowany.No i zespol powinien orzekac kto powinien zmienic zainteresowanie(nap.po polrocznym braku widocznych postepow).Mysle ze nap.w czteroosobowym zespole,zlozonym z kompetentnych osob to wszystko jest mozliwe bez obawy o odwety ze strony i poczatkujacych i zaawansowanych.

Autor posta:
Radosław Sendłak
Szczytno

Data dodania: 15-10-2011 17:48:42

Bardzo dobry pomysł jestem za.. ;-)

Autor posta:
Andrzej Alicki
Białystok

Wątków: 1
Data dodania: 15-10-2011 22:19:23

Również popieram pomysł powołania niesamozwańczych ekspertów.

Autor posta:
Krzysztof Patrycy
Warszawa

Data dodania: 16-10-2011 12:46:01

Szanowni Państwo

Są dwie drogi rozwoju tego serwisu.

1. Pozyskanie reklamodawców bezpośrednich lub nazwijmy to pośrednich.

O tych pierwszych kojarzonych z banerami jest bardzo trudno Kryzys itp.

Co do pośrednich (tą nazwą określam wpływy z klikania w linki umieszczone na stronie np. tzw. reklamy google) to proszę mi wierzyć, jako że rzadko klikają w nie Państwo, to wpływy z tego tytułu są znikome.

2. Kolejny system rozwoju serwisu opiera się na środkach zarobionych przez wydawnictwo Foto-Kurier, dzięki którym możliwy jest rozwój tego serwisu. I to jest najpewniejsze źródło Oczywiście im więcej osób będzie kupowało Foto-Kurier tym bardziej będzie rozwijała się ta strona. Tak więc wszystko w Państwa rękach

A po co te wywody:

Otóż rozwiązanie bazujące na ekspertach jest dość kosztowne, a Eksperci z nadania (patrz bez wynagrodzenia) działają sporadycznie.

ITD.

Temat rzeka

Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak zachęcić Państwa do lektury Foto-Kuriera, gdyż tylko środki uzyskane ze sprzedaży FK skutecznie zasilają rozwój tego serwisu

Pozdrawiam wszystkich fotografujących i oceniających

A tak swoją drogą to ciekaw jestem ile z osób mających subdomenę w naszym serwisie jest Czytelnikiem Foto-Kuriera?

Autor posta:
Krzysztof Patrycy
Warszawa

Data dodania: 16-10-2011 12:50:10

Szanowni Państwo

Są dwie drogi rozwoju tego serwisu.

1. Pozyskanie reklamodawców bezpośrednich lub nazwijmy to pośrednich.

O tych pierwszych kojarzonych z banerami jest bardzo trudno Kryzys itp.

Co do pośrednich (tą nazwą określam wpływy z klikania w linki umieszczone na stronie np. tzw. reklamy google) to proszę mi wierzyć, jako że rzadko klikają w nie Państwo, to wpływy z tego tytułu są znikome.

2. Kolejny system rozwoju serwisu opiera się na środkach zarobionych przez wydawnictwo Foto-Kurier, dzięki którym możliwy jest rozwój tego serwisu. I to jest najpewniejsze źródło Oczywiście im więcej osób będzie kupowało Foto-Kurier tym bardziej będzie rozwijała się ta strona. Tak więc wszystko w Państwa rękach

A po co te wywody:

Otóż rozwiązanie bazujące na ekspertach jest dość kosztowne, a Eksperci z nadania (patrz bez wynagrodzenia) działają sporadycznie.

ITD.

Temat rzeka

Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak zachęcić Państwa do lektury Foto-Kuriera, gdyż tylko środki uzyskane ze sprzedaży FK skutecznie zasilają rozwój tego serwisu

Pozdrawiam wszystkich fotografujących i oceniających

A tak swoją drogą to ciekaw jestem ile z osób mających subdomenę w naszym serwisie jest Czytelnikiem Foto-Kuriera?

Autor posta:
Andrzej Alicki
Białystok

Wątków: 1
Data dodania: 16-10-2011 13:44:50

Cieszy mnie szczerość Pana Redaktora. Chociaż opowiadam się za ekspertami, miałem w tyle głowy sytuację powyżej opisaną. Jako odwieczny prenumerator F-K zachęcam do regularnego zakupu pisma, to i nakład jego wzrośnie. Wprawdzie nie spotykam F-K w punktach prasy przecenionej, czyli rozchodzi się dobrze, ale zwiększenie nakładu na pewno poprawiłoby i sytuację portalu.
Nikt mnie nie namawiał do tej opinii. Dodaję te słowa na wypadek podejrzliwości niektórych przeczulonych Użytkowników.

Autor posta:
Krzysztof Ludwiczak
Vadstena

Data dodania: 16-10-2011 15:20:06

Kilka razy do roku bedac w kraju uzupelniam zaleglosci w kupowaniu FK <usmiech>.Mysle ze mozna wybrac ekonomiczniejsza wersje,nazywajmy to dalej zespolem.Chodzi zeby co najmniej trzy osoby(nap.obecni moderatorzy)doszli do wspolnej sredniej ilosci gwiazdek.Mysle ze wedlug uzytkownikow byloby to obiektywniejsze.Ale nie upieram sie <usmiech>,poniewaz podoba mi sie tak jak jest.A drobnych niesnasek nie ma co brac pod uwage.Pozdrawiam.

Autor posta:
Teresa Dziedziech
Kazimierza Wielka

Data dodania: 28-11-2011 14:15:46

ciekawy artykuł warto przeczytać

http://gifstudio.blogspot.com/2011/08/rzeczpospolita-fotograficzna.html?zx=dd09753f0d40f4c6

Autor posta:
Radosław Sendłak
Szczytno

Data dodania: 28-11-2011 14:24:29

Święta racja... ;-)

Autor posta:
Teresa Dziedziech
Kazimierza Wielka

Data dodania: 28-11-2011 14:29:19

KALIBRACJA MONITORA ;)

http://gifstudio.blogspot.com/search/label/Fotografia%20Photography

Autor posta:
Marek Bednarz
Bieruń

Data dodania: 28-11-2011 18:26:53

Pani Tereso, poprzedni link <brawa> coś w tym jest.

Autor posta:
Radosław Sendłak
Szczytno

Data dodania: 28-11-2011 18:29:26

Wszystko jest... ;-)

Autor posta:
Krzysztof Ludwiczak
Vadstena

Data dodania: 28-11-2011 18:34:28

Dokladnie wszystko.Takie artykuly powinny byc rozpowszechniane i wyciagane na swiatlo dzienne.

odsłon wątku: 5518
ZALOGUJ SIĘ
aby móc odpowiadać na forum!

powrót na stronę główną » powrót na forum »

grafika grafika

cofnij przenieś na początek strony
Wszelkie prawa zastrzeżone www.foto-kurier.pl  © 2000-2025. (0.079) / 0.066

Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024

Polityka plików cookies   |