Temat postu: Re: powiadomienia dotyczące oceny i komentarzy Data dodania: 05-08-2025 12:55:42 Data edycji: 05-08-2025 12:56:07
Prosimy o wysłanie ze swojego adresu na redakcja@foto-kurier.pl maila testowego, w tytule prosimy o wpisanie słowa Test. Może być pusty w środku. Sprawdzimy, czy dojdzie od nas na wskazany adres mail do pana i zobaczymy co dalej się będzie działo.
Temat postu: Re: powiadomienia dotyczące oceny i komentarzy Data dodania: 24-10-2025 12:11:09
Witam
Potwierdzam powiadomienia przychodzą, jest ok, natomiast komentarze na które powinno się indywidualnie odpowiadać nie działają tylko wchodzą jako ogólne komentarze pod innymi (brak indywidualnej odpowiedzi), ale czy to aż tak uciążliwe? Nie wiem, taka forma też ma swoje zalety, ogólne dziękuję jest ok, niż każdemu z osobna <usmiech> możliwe że może być, kwestia zaakceptowania, przyzwyczajenia
Temat postu: Re: powiadomienia dotyczące oceny i komentarzy Data dodania: 24-10-2025 19:07:35
Podpisuję się pod postami odnośnie do niedziałania odpowiedzi na komentarze. Skoro jest opcja Odpowiedz to powinna działać. Oczywiście, można podziękować ogólnie za wszystkie komentarze, ale raczej za takie typu "kapitalne", "pięknie" itp. Natomiast niektóre są dość indywidualne i warto byłoby stworzyć odpowiedź specjalnie dla nich ;-)
Temat postu: Re: powiadomienia dotyczące oceny i komentarzy Data dodania: 26-10-2025 17:54:08
Może to nie miejsce na taki wpis, ale moje zdjęcie w konkursie tygodnia znajduje się na dalekim miejscu, wyprzedzone przez zdjęcia o niższej liczbie punktów. Aktualnie moje posiada 145 punktów, a jest bardzo daleko. Coś się dzieje z systemem punktacji?
Temat postu: Re: powiadomienia dotyczące oceny i komentarzy Data dodania: 26-10-2025 17:57:29
Panie Marku,
W konkursie tygodnia oprócz punktów liczy się też średnia,
właściwie to nawet ona decyduje, na którym miejscu jest dane zdjęcie.
To oznacza, że jeżeli zdjęcie otrzyma ocenę 5, to wtedy średnia się obniża
i to powoduje spadek w notowaniu.
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024