Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 13-10-2011 20:39:27 Data edycji: 13-10-2011 20:40:24
Panie Radosławie, nie twierdze że to zakazane, jeśli przerabiam jakieś zdjęcie nie ukrywam tego a tym bardziej nie twierdze że ktoś jest odwetowcem kiedy ktoś napisze że dane moje zdjęcie jest przerabiane, a taki zarzut(odwetowca) usłyszałem od Pani Teresy po moim komentarzu.. Jeśli nie chce się Pan włączać do rozmowy nikt Pana nie zmusza..
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 13-10-2011 20:42:37
Hehe, zatem bardzo mi miło, zachęcam też do wypowiedzi w wątku o którym pisałem nie dotyczy on tylko mojej dyskusji z Panią Teresą ale również przemyśleń nad zmianami zdjęć.
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 13-10-2011 21:50:07
Cytat z wypowiedzi Pana Artura :
"Panie Tereso zgodnie z Pani prośba pod zdjęciem założyłem nowy wątek, zapraszam wszystkich do wypowiedzi.
"Prawdziwość naszych prac a efekty photoshopa itp."
Panie Arturze proszę mi pokazać gdzie to poprosiłam Pana o założenie wątku na forum w tej sprawie <niepewny>
Poprosiłam Pana Janusza Zająca, aby założył wątek nie Pana <zakaz>
Chyba ktoś ma rozdwojenie jaźni <niepewny>
Co do zdjęć obrabianych w programach graficznych pełno ich tutaj - nie tylko moje
<mdleje>
A to, że przyczepił się Pan akurat do moich tym bardziej świadczy o chęci odwetu.
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 13-10-2011 22:33:29
Tak Pani Tereso ja i Pan Janusz to jedna osoba, i jeszcze kilka innych kont to też ja, może nawet Pani to ja, mając rozdwojenie jaźni jak to Pani ujęła, prowadzę konwersację sam ze sobą, komentuje tez jako ja Pani zdjęcia a później ze Pani konta ich bronie i ogłaszam się odwetowcem, zakładam tez wątek żeby zapytać innych czy Pani(moje) zdjęcia były przerabiane czy nie... Gosh... teorie spiskowe przeniosły się już z polityki nawet na forum związane z foto,
Całe to forum to JA... monolog aktora ze spalonego teatru...
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 13-10-2011 23:46:50
czytam tą " polemikę " i rzygać mi się chce, że jedna osoba chce zaistnieć, a my wszyscy musimy w tym uczestniczyć, wolałbym wejść do galerii Pana Artura i zachwycić sie jego zdjęciami, zamiast czytać wręcz obraźliwe uwagi tego Pana.To jest portal dla Fotografów, a nie dla nie dowartościowanych , zblazowanych młodzieńców, jak i podstarzałych ekspertów, którzy nie potrafią swoich uwag zastosować w swoich zdjęciach...
Niech zdjęcia mówią za nas... już byłem straszony wykluczeniem z F-K, niech się w końcu tak stanie, obrażanie wielu Fotografów i mojej inteligęncji , ma swoje granice jak i krytykowanie wrażliwość spostrzeganie świata...własnymi oczami
Jerzy Pacocha
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 13-10-2011 23:50:05
Jerzy masz absolutną rację.
Mnie często dziwi fakt, że są w galerii osoby które zamiast zająć się swoim rozwojem fotograficznym, powiększaniem swojego PF masowo oceniają zdjęcia innych osób,
zastanawiam się czy jest to portal dla fotografujących czy niedowartościowanych oceniających.
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 14-10-2011 00:33:30
Fotografia to pojemna dziedzina. jest miejsce dla wszystkich. Jeśli zawęzimy nasze działania do jednej ścieżki, zanudzimy się na śmierć. Cieszą mnie zdjęcia bez retuszu, grafizowane, fotomontaże. Byle z jakąś koncepcją. Nieraz trudną do zdefiniowania na pierwszy rzut oka.
Pozdrawiam Wszystkich.
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 14-10-2011 11:13:58
"Mnie często dziwi fakt, że są w galerii osoby które zamiast zająć się swoim rozwojem fotograficznym, powiększaniem swojego PF masowo oceniają zdjęcia innych osób,
zastanawiam się czy jest to portal dla fotografujących czy niedowartościowanych oceniających.?
Pani Tereso, poziom Pani puent i refleksji czasem za każdym razem mnie rozwala...
Pozwoliłem sobie wejść na Pani profil i sprawdzić ile zostawiła Pani komentarzy i ocen:
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 14-10-2011 11:28:49
Panie Arturze ja mam jeszcze więcej komentarzy i jeszcze więcej oceniłem zdjęć, i nie dowartościowuje się poprzez to... Wynika to natomiast z tego że jestem uczestnikiem tej całej zabawy już kilka lat... Uzbierało się... ;-) Pani Teresie podobnie... Pozdrawiam
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 14-10-2011 11:37:27
Panie Radosławie proszę zapytać oto Panią Teresę, te jej cytat. Generalnie cała ta rozmowa przeistoczyła sie w jakaś groteskę. Pani Teresa zarzuciła mi odwetowstwo, postanowiłem opdzilić sie z forum moimi przemyśleniami dot przerabiania zdjęć i zapytałem czy uważacie czy prace były obrabiane w sposób zaawansowany czy nie.. oczywiście rozmowa zeszła na boczny tor. Nie ważne.
Pyta Pan czy jest uczestnikiem tej zabawy, widocznie tak, jeśli odpowiedź na pytanie Pani Teresy kieruje Pan do mnie.
długo nie musiałam czekać, odwzajemnił się Pan komentarzem tego samego dnia do mojego zdjęcia, które było wrzucone do galerii we wrześniu oraz które ocenił Pan również we wrześniu :
Wystarczy dokładnie przeczytać Pana komentarze oraz posty.
Fragment Pana wypowiedzi :
"...Pani Teresa zarzuciła mi odwetowstwo, postanowiłem opdzilić sie z forum moimi przemyśleniami dot przerabiania zdjęć i zapytałem czy uważacie czy prace były obrabiane w sposób zaawansowany czy nie.. "
Gdzie na forum zapytał Pan o to czy zdjęcia zostały obrobione w sposób zaawansowany <niepewny>
Ja nie ukrywam, że zdjęcia są po obróbce, ale również nie uważam, że zostały obrobione w sposób zaawansowany, klika razy napisałam, że dopiero uczę się i PS nie jest moją mocną stroną. Tak samo jak uważam, że jestem osobą początkującą / amatorem a fotografia to tylko moje hobby, którym interesuję się od 2008 roku.
Widzę, że Pan strasznie kręci i ciągle odwraca kota ogonem jak mało kto...
Sam Pan już nie wie jak mi "dołożyć" za jeden mój komentarz do Pana zdjęcia.
Może ma Pan za dużo wolnego czasu i się nudzi, ale ja nie mam, zamiast marnować ten czas na takie bzdurne komentarze i posty, lepiej przeczytać dobrą książkę o fotografii, lub popracować nad swoim warsztatem a jest się czego uczyć.
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 14-10-2011 23:55:46
Panie Tereso to już naprawde moja ostatnia próba pokazania kto tu jest pieniaczem.... tak 8.10 o godzinie 10:10 napisała Pani swoj komentarz oraz ocenę 4.
08-10-2011 16:04 czyli tego samego dnia, 6 godzin po tym kiedy wystawiła Pani swój komentarz po którym niby zacząłem na Pani odwety wystawiłem Pani 6 oraz komentarz:
"Mega uchwycony ruch, oglądając ma się wrażenie że pojazd się porusza 6 z +?
Każdy zatem kto będzie chciał sam sprawdzi kto tu jest pieniaczem, odwetowcem, i wszystkim innym co jeszcze Pani sobie wymyśli..
Tak jak Pani, udam się w celu po obcowania z książka ale nie będzie to "teoria foto" jaką wybrała Pani tylko dzieło z soczystymi opisami jakimi jest SEXUS - Henry Millere" polecam, myślę że pozycja ciekawsza niż "jak zrobić grafike ze swojego zdjęcia w pigułce"
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024