Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 16-10-2011 11:01:47
To ja proponuję wszystkim uczestnikom tej dyskusji po jednym <zywiec>, ewentualnie <kawa> lub <herbata>, oraz odpoczęcie od oceniania przez jeden dzień.
A potem z uśmiechem i dystansem zapraszam do ponownej zabawy
A ja dzisiaj ocenię trochę więcej zdjęć zgodnie zgodnie z wiedzą jaką posiadam
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 04-11-2011 10:15:05
Proszę się nie zrażać... ;-) Jak sama Pani napisała w profilu dopiero Pani zaczyna... Proszę pracować nad warsztatem i nie zrażać się... Na pewno dostarczy nam Pani wielu fotograficznych wrażeń... ;-)
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 05-11-2011 19:37:33
Nie wiem o co Pani chodzi i co tak Panią do mnie źle nastawiło.
<diablatko>
Nie mieliśmy ze sobą prawie żadnego kontaktu a ocenami też ani Panią ani nikogo innego nie krzywdzę.
To chyba jakieś na ślepo szukanie kozła ofiarnego i woda na młyn bo środowisko sprzyjające...
Proszę na PW napisać co się Pani nie widzi a nie wypisywać publicznie bzdur bez konkretów.
Lubić się nie musimy ale zarzuty muszą być uzasadnione i pragmatyczne. Na razie są tylko same dąsy. <stop> <spam>
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 05-11-2011 19:46:36
Prawdziwą sztuką jest umieć sfotografować wszystko, począwszy od żuczka skończywszy na pięknym portrecie, poprzez architekturę itp ... Wszystko zależy od umiejętności i zainteresowań Autora... ;-)
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 26-01-2012 01:56:15
spokojna galeia bedzie jesli zmieni sie system oceniania.lubie -klikam , nie lubie nie klikam...P Sommerowi i jego braciom zafundowala bym dlugi urlop (bez netu )..i <ok> <ok> <ok>... <blowingup>
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 26-01-2012 13:19:11
Ciekawe bo ja mam dokładnie takie same odczucia dotyczące Pani/Pańskiej osoby i konta.
Jak widać takie twierdzenia są absurdalne bo każdy usuwał by każdego kto ma odmienne zdanie.
Proszę zatem zacząć od siebie i dać sobie na wstrzymanie.
Socjolodzy mówią że zajadli ludzie nawet jeśli nie mają wroga to sami go sobie wymyślają. Proszę więc nie dostarczać na to kolejnych dowodów tylko zająć się tym co robi Pani/Pan dobrze - zdjęciami. <zabija_wzrokiem> <nie_powiem>
Temat postu: Re: Prośba o usunięcie komentarza Data dodania: 26-01-2012 14:18:42 Data edycji: 26-01-2012 14:36:34
Być może Pani Karolina czy Pan Marek nie wie,
ale bez względu na to czy ktoś sam poprosił o usunięcie z galerii czy też został usunięty przez Redakcję, może wrócić do galerii.
Teraz gdy już praktycznie wszyscy wiemy, że Pani Karolina to Pan Marek, proponuję zmianę w danych personalnych, no chyba, że jest to pseudonim artystyczny ;)
Zauważyłam, że Pan Janik skasował swoje zdjęcia...
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024