ocen jak uwazasz zeby zobaczyc wystawione oceny i sam zdecyduj
cyt.
sytuacja w której dajemy niską ocenę komuś i ten ktoś również odwdzięcza się niską oceną w naszym mniemaniu możemy wtedy nazwać odwetem, jednak osobom z zewnątrz tego zdarzenia ciężko ocenić czy jest to faktycznie odwet... ot po prostu niższa ocena zdjęcia.
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 23-12-2022 13:42:05
no tak, z tym, że z tego co widzę, to w drugą stronę również jest taka sytuacja (w sensie zajrzałem do profilu osoby która nisko oceniła Panu zdjęcie i tam też z kolei Pan ocenił nisko jego zdjęcia).
teraz proszę postawić się w miejscu Redakcji, mamy sytuację gdzie dwie osoby oceniają się nisko, jak i jedna tak i druga może nazwać to odwetem, kto w tym wypadku ma rację?
proszę pamiętać, nie staję, po żadnej stronie. Przeglądając niektóre zdjęcia i widzą przy nim same "6" ciężko mi uwierzyć czasami dlaczego tak jest. Ale jak już kiedyś wspomniałem, każdy portal rządzi się swoimi prawami. Tutaj system oceny również nie jest idealny ale dziś staram się podchodzić do tego na chłodno.
doskonale rozumiem Pana sytuację, robi Pan świetne zdjęcia ptakom, z resztą widziałem też na innym portalu i zrobiły na mnie wrażenie, pełen szacun bo Ja raczej nie miałbym takiej cierpliwości by uzyskać takie kadry jak Pan. Ale bądźmy szczerzy, to My budujemy te portale, tyle zachowań ilu jest użytkowników... z kolei wymagając od Redakcji pewnych zachowań musimy wziąć pod uwagę też, w jakiej sytuacji są oni, osoby które mają dać komuś bana.
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 23-12-2022 13:52:43
nie czekalem na odpowiedz tylko tez przegladalem zdjecia , nasze oceny prawie sie nie roznily ale co mnie zastanowilo to to ze ocena 4 gwiazdki pod plastykowym zajacem z obcietym uchem to juz przesada , ale tez rozumiem , kazdy ocenia wg swojej wiedzy Prosze znalesc choc jedno zdjecie dobre ktorym moje ocena jest niska ? zanizona
Nastepna sprawa to ten tytul PAN, od wielu wiekow daja nam imie i nazwisko po to bysmy mogli sie po nim zwracac a ttytuly ponow wiginely w osiemnastym wieku , ja sobie nie zycze zeby ktos mnie tytulowal PANEM
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 23-12-2022 15:07:03
Skoro panowie wyginęli w osiemnastym wieku To w takim razie Sylwestrze i Łukaszu z Waszych wypowiedzi można by wnioskować, że obydwaj macie rację- teoretyćnie. Wszyscy dobrze wiemy, że odwety były, są i będą. Redakcja w tym wypadku musiała by zablokować połowę osób z portalu. Została by też zasypana wiadomościami z prywatnych wojenek. Mnie zastanawia tylko jedno. Dlaczego odwetowcy nie są otwarci na krytykę? Dlaczego nie chcą się dowiedzieć co w ich zdjęciu jest nie tak? Lepiej zapytać, dlaczego dostałem dwie gwiazdki, jaki powód? I na pewno dostaną odpowiedź, z którą można się zgodzić lub nie, albo wyciągnąć wnioski. Sylwestrze i Łukaszu ja bardzo chętnie skorzystam z Waszych rad i uwag, ponieważ Wasze zdjęcia są na prawdę dobre i chętnie się czegoś nauczę. Inna sprawa to miejsce zdjęcia. Człowiek skupia się na czymś i nie patrzy na to co jest dookoła, bo zdaje sobie sprawę że zaraz nie będzie okazji do zrobienia zdjęcia. I w tej sytuacji drugiego podejścia może nie być, żeby się inaczej ustawić. Cieszy się tym, że złapał w kadr to co chciał, dopieścił zdjęcie, a tu niska ocena i rozczarowanie. A widz oczekiwał czegoś innego. Zawsze uczymy się nowych rzeczy, nowego spojrzenia i myślę, że warto korzystać z niskich ocen, wyciagając wnioski. Szkoda, że wielu tego nie rozumie. Inna sprawa, to, to, że ludzie oceniają oczami, nie mając pojęcia o kompozycji i ekspozycji. Ja przyznam się, że czasem zawyżam oceny, jeżeli pierwsza reakcja jest pozytywna. Dopiero po przyglądnięciu się widzę mankamenty zdjęcia. Ale mając na uwadze to, że tu są również i osoby, które mają mniej wiedzy o fotografii, o kompozycji kadru, zawsze staram się kierować pierwszą reakcją na zdjęcie. Ale jeżeli efekt jest typu "o matko boska", to nie ma zmiłuj się leci minimalna ocena, lub dwie gwiazdki. Róbmy zdjęcia i wyciągajmy wnioski, a nie bijmy się po łbach Wesołych Świąt
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 23-12-2022 16:23:50
to prawda, dlatego cały czas zwracałem uwagę na to co ma zrobić Redakcja i trzeba się postawić też w jej sytuacji. Cieszmy się z tego, ze mamy portal który jako jeden z nielicznych (jeszcze) drukuje nasze wypociny
Sylwestrze (miło mi przejść na Ty) głównie chodzi mi o to, w jaki sposób Redakcja może rozstrzygnąć to, każdy z was obu będzie miał swoją rację... nie stoję w obronie nikogo, bardziej chodzi mi o praktyczną stronę, bo nie chodzi o rozwiązanie tego jednego sporu ale o to by nie było tego typu podobnych w przyszłości.
na moje, nie ma takiego rozwiązania, bo jak to by powiedzieć, jest to mała szkodliwość społeczna czynu
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 27-12-2022 10:26:54
Nic nowego nie wniosę, ale ocena amatora dla zawodowca to jakby kpina ?., chyba ,że przyjmiemy formułę zabawy jaką daje nam foto-kurier i tak to traktuję więc zgadzam się z autorem postu jak najbardziej.
W moim życiorysie podczas uczestnictwa na praktyce zawodowej w ramach technikum foto-chemicznego miałem w WFO w Łodzi styczność i z Januszem i Barbarą Czecz i Ryszardem Wyrzykowskim asystentem Puchalskiego na Wyspie Króla Jerzego i Janem Walencikiem i potem wielu fotografami ze związku fotografów przyrody zawsze w rozmowach między nami nie padały słowa, że jest się zawodowcem zawsze akcentowaliśmy że jesteśmy amatorami którzy kochają i z pasją fotografuję a czas spędzony przy zdjęciach to jak magia dla nas .
Dlatego proszę się nie obrazić sam jako amator z 52 letnim stażem i szkołach zawodowych z fotografii nadal się tak czuję to jak windows w komputerze ciągłe zmiany i nowości - tak to traktujmy nie obrażajmy się za krytykę, ale krytykę popartą bagażęm doświadczeń i przynajmniej kierunkowym wykształceniem .
Tylko gorzej jak ktoś robi to robić uporczywie jak niejaki cwał cwalinka kto to jest no właśnie sam nie wiem ? ale pozdrawiam możę Eric Hosking?., możę Felix Rodrigez de la Fuente w nowej odrodzonej szacie ? miłej zabawy, wesołego i szczęśliwego nowego roku..... amator ciągle i wiecznie
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 14-01-2023 11:49:29
Witam
Od jakiegoś czasu obserwuję tu dziwne sytuacje. Jesteśmy dorosłymi ludźmi ,ale jak widać niektórzy jeszcze nie wyszli z okresu przedszkola. Wyładowują swoje frustracje na innych, pisząc niewybredne komentarze. Szczerze to nawet gorzej niż dzieci, bo dzieci wcześniej czy później zawsze się pogodzą. Bardzo lubię ten portal, choć mam do niego coraz mniej serca, a wynika to z pewnej niesprawiedliwości. Choćby wybieraniu zdjęć polecanych, mam wrażenie ,że są osoby które są faworyzowane i takie ,które nigdy wyróżnione nie były ( nie mówię tutaj o sobie) . Nie dziwię się np. że taki Pan Przybylski ma w nosie ocenianie innych , skoro wyróżnia się jego zdjęcia po 18 sztuk ,oczywiście nie mówię ,że nie są tego warte bo są, robi naprawdę niektóre zdjęcia piękne. Pana Cwalińskiego też poleca się w dużej ilości ( też ma niektóre piękne zdjęcia) ale czuję tutaj ,że to się robi po to aby wynagrodzić mu niskie oceny innych , na które być może nie zasłużył sobie swoimi zdjęciami , lecz własnym zachowaniem. Tak mogłabym tu wymieniać różne podobne sytuację ,lecz zmierzam do tego ,że może powinno się jednak brać pod uwagę pracę "maluczkich" . Nie każdy ma super sprzęt do fotografii, nie każdy pokończył szkoły fotograficzne, a jednak robi fajne zdjęcia. Od jakiegoś czasu próbuje oceniać innych bardzo sprawiedliwie i przyznaje się ,że nie oceniam tych którzy w ogóle nie oceniają innych ,idą na łatwiznę wstawią zdjęcia i czekają na oklaski. Co dla mnie śmieszne , te oklaski otrzymują !, i rozumiem ,że nie ma wymogu oceniania innych ale uważam ,że to błąd bo co będzie jeśli każdy z nas tak będzie postępował? . Choć może nie mam racji ale zastanówmy się nad tym które zdjęcia wygrywają w rankingu "zdjęcia miesiąca" itp. jeśli biorą w tym udział moderatorzy. Piszę o tym dlatego ,że każdy aby się przypodobać będzie dawał takim zdjęciom 6 gwiazdek . Kiedy ogłaszane są konkursy zawsze w regulaminie takiego konkursy jest punkt który mówi o tym, że nie mogą w nim brać udziału osoby związane z organizatorem. Wspominam o tym , bo moderator to: (przytoczę cytat a Wikipedii) "Moderator – osoba oceniająca komentarze oraz inne treści wprowadzane na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej, serwisie społecznościowym lub na forum, zazwyczaj posiadająca dostęp do narzędzi technicznych, zarządzania treścią oraz kontami uczestników na poziomie wyższym niż zwykli uczestnicy (jak np. edytowanie lub trwałe usuwanie komentarzy/postów, blokowanie kont). Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy, zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni i rozstrzyganie sporów między użytkownikami. Moderatorzy dbają o przestrzeganie zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych. Moderowanie może być wykonywane w trybie prewencyjnym – publikacja treści zależy wtedy od moderatora." Na wielu portalach, stronach moderator to osoba postronna ,która nie bierze udziału w konkursach, moderator powinien być jak dyrygent orkiestry, nie dyskutuje, nie jątrzy tylko rozwiązuje problemy. Tu niestety w wielu przypadkach komentarze moderatorów pozostawiają wiele do życzenia. Wracając jeszcze do konkursów to zauważyłam dziwną rzecz , której być może nikt nie zauważył , ale niektórzy otrzymując nagrodę za "Konkurs miesiąca" np. II miejsce przypuśćmy w miesiącu maju , wstawiają to samo zdjęcie za kilka miesięcy, oczywiście może to być jakieś przeoczenie ale też może to być działanie z premedytacją i znów za to samo zdjęcie w miesiącu grudniu otrzymują I nagrodę. Wiem ,że wiele osób wstawia zdjęcia i tylko czeka na wyróżnienia ,żeby móc się nimi pochwalić na innych portalach ,owszem mnie też się zdarza wstawić jakieś wyróżnienie ,ale właśnie "zdarza" ponieważ uważam ,że to dla mnie jest to wyróżnienie a inni którym się chwalimy i tak myślą swoje i mimo ,że pod takim postem nam gratulują to w gruncie rzeczy w środku się zżymają z zazdrości. Jeszcze jedno co przychodzi mi na myśl to ,to że moderatorzy mają swoich ulubieńców i to im dają najwyższe oceny ,albo dają im swoim znajomym np. ze znajomości z innych portali. Mówiąc szczerze nie jest to ani sprawiedliwe ,ani bezstronne a moderator powinien być sprawiedliwy i bezstronny.
Ogólnie rzecz biorąc ,wszystkie te kłótnie i nieporozumienia wynikają moim skromnym zdaniem z błędów organizacyjnych i nieprawidłowemu działaniu moderatorów. Myślę ,że tym postem sama na siebie ukręciłam bat , ale jestem osobą której trudno milczeć kiedy dzieje się niesprawiedliwość, bo czemu jednych wynosi się na wyżyny a innych się nie zauważa. Powtórzę jeszcze raz , absolutnie mnie to nie dotyczy , gdyż Foto - Kurier drukował moje zdjęcia, również mam zdjęcia wyróżnione w serwisie, nie wiem kto wybiera zdjęcia do wyróżnień czy robi to redakcja czy moderatorzy. Jeśli redakcja to być może nie wie o tym ,że te osoby mające najwięcej wyróżnień zawsze w jakiś sposób są skłóceni z innymi, a jeśli moderatorzy to jest to działanie celowe, mające na celu pokazanie innym użytkownikom "widzicie , my zawsze zrobimy jak nam się podoba" . Podsumowując ,być może Szanowna Redakcja zechce bliżej się temu przyjrzeć. Ja rozumiem nawał pracy redakcji ,ale czyż Foto-Kurier nie istnieje dzięki nam fotografom? Pozdrawiam serdecznie wszystkich i bez urazy <usmiech>
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 14-01-2023 12:26:12
Co za NAROD!!!! jaj wy lubicie szczuc na inna osobe nawet jej nie znajac !!! Jacek Lebioda to jest portal fotograficzny i co kogo obchodzi do jakiej szkoly chodziles i z kim wodke piles , nawet sie nie znamy a Ty na mnie psy wieszasz , za co ? ze staram sie obiektywnie oceniac , to Ciebie boli , nie tylko Ciebie , bo zauwazylem ze sporo ludzi boli nizsza ocena niz 6 GWWIAZDEK , a moze tak zamiast atakowac oceniajacego za jego 3 gwiazdki zastanowic sie trzeba nad swoim zdjeciem , co jest zle lub nawet zapytac co jest zle w danym zdjeciu , to nie , lepiej psy wieszac lub wychwalac sie z kim to sie widzialo i co robilo Cale szczescie ze nie piszesz o sprawach prywatnych )))))))))) a tak apropo pokonczyles szkoly fotograficzne a zdjecia z podstawowymi bledami kompozycji robisz i je umieszczasz , nie wstyd Ci ??
Ewa Całkosińska - Kajzer poniekad masz racje , sam zauwazyylem ze zdjecia sie powtarzaja , moim zdaniem to to powinno byc zlikwidowane bo to przez to sa te glupie ataki za nizsza ocene bo zdjecie traci miejsce w ZT lub ZM , nie wiem dokladnie , nie wnikam w to az tak bardzo i wcale mi na tym nie zalezy , ale tez krew zalewa jak widze prawdziwego GNIOTA w czolowce dfo zdjecia tygodnia i co najwazniejsze to te same osoby oceniaja zdjecia , Co do obiektywnego oceniania to to jest temat rzeka , zauwazylem tez Twoje oceny ktore sa zawyzone na zdjeciu z bledami chocby technicznymi , ale to moze kwesttia gustu , nie wiem , ale mysle ze kazdy z nas podstawowe zasady fotografii zna i wg nich chocby powinien oceniac aa nie znajomoscia lub kolesiorstwem UWAZAM ze Moderacja powinna bardziej przygladac sie TWA jak i atakom na druga osobe , ODWETOM , a rozmowy powinny skupiac sie na fotografii , a czy moje zdjecia sa az tak dobre ? nie sadze , nie o takie ujecia mi chodzi ale ciagle darze do celu i sie ucze POZDRAWIAM W NOWYM ROKU ps. masz jedno fajne zdjecie ktore utkwilo mi w pamieci i mam nadzieje ze FK je wyrozni
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 14-01-2023 18:34:47
Wracam tu jeszcze ,bo mając dzisiaj chwilę czasu poczytałam więcej na forum. Doszłam do kilku wniosków z których wcale nie jestem zadowolona. Wiele osób na tym portalu ma takie "ego" ,że strach się bać. Są osoby którym zależy tylko na wyróżnieniach i walczą o nie ,przypominając się raz za razem ,aż mnie osobiście za nich wstyd. Nigdy nie rozumiałam tego chwalenia się wszędzie gdzie to możliwe zdobytymi nagrodami na FB , Instagramie i innych portalach. Dla mnie nagroda którą dostaje jest dla mnie nie dla innych, oczywiście czasem można się czymś większym pochwalić. Jeśli mam być szczera to osobiście musiałabym tylko na portalach ciągle cos wstawiać. Na 1xcom mam masę wyróżnień a opublikowałam ich kilka (mam kilkadziesiąt) na FK też mam sporo i też opublikowanych kilka. Rozumiem ,że niektórzy muszą się dowartościować ,ale kochani bez przesady. Wracając jeszcze do moderacji to czytając posty na forum , nadal nie rozumiem ich roli na tym portalu. Ponieważ moderator to rozjemca a nie buntownik. Jednak tutaj na FK wszystko jest wywrócone do góry nogami i czytam np. coś takiego :""Nic nie rozumie" - mocne i dosyć zaczepne słowa . Mam wrażenie że niektórym ta zmiana i tak nic nie pomoże . Muszę omijać Panią baaaardzo szerokim łukiem " lub coś w tym stylu:"Nie będę już czuł lęku przed wstawieniem adekwatnej oceny zastanawiając się czy praca należy do osoby akceptującej jedynie szóstki czy raczej tej ze zdrowym dystansem do swojej twórczości.
Nie będę też musiał pomijać w ocenach niektórych zdjęć w obawie przed gniewną reakcją.
Za jedynki warto będzie dziękować " Nie wiem ,czemu mają służyć te komentarze, dla mnie to takie zastraszanie użytkowników, tak to przynajmniej odbieram, a przecież jak już pisałam moderator musi być bez zarzutów, musi być rozjemcą , takim aniołem portalu nad którym sprawuje opiekę. Wiem ,że wielu złego słowa nie powie na moderatorów , bo dostanie im się właśnie w ten sposób ,że pod swoimi zdjęciami zobaczą po jednej lub dwie gwiazdki ( co dla mnie jest nie do pojęcia , jak moderator może tak robić , bo to też jest odwet, tylko innego rodzaju). Należę jednak do tych odważnych , którym wcale nie zależy , nie ma tu swojego TWA, zawsze byłam i jestem raczej odludkiem i wcale mi to nie przeszkadza. W życiu nauczyłam się jednego ,że jak mam na kogoś liczyć , to najlepiej na siebie. Za to bardzo nie lubię gdy ktoś nadużywa swojej władzy, i skoro nie może rządzić gdzie indziej to rządzi tam gdzie może. Jeśli ktoś uważa ,że moje zdjęcia zasługują na jedną gwiazdkę , bardzo proszę takie jego prawo by tą jedną gwiazdkę postawić, ani mnie to ziębi ani parzy , odwety też mnie nie bawią ani złośliwości, zawsze pisze szczere komentarze, trudno najwyżej ktoś się obrazi. Jednak lubię być szczera , tak jak w tym wypadku ,taki już mój look I znów napisze "bez urazy" nikogo nie zamierzałam urazić czy obrazić, chciałam tylko zaznaczyć ,że na FK od dłuższego już czas brak jakiejkolwiek sprawiedliwości. Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 26-05-2023 13:07:34
Cóż chyba przestanę ocenianie zdjęć , bo jak człowiek postawi komuś sprawiedliwe 5 gwiazdek to zaraz zaczyna się odwet i pod moimi zdjęciami pojawiają się po 3 - 4 gwiazdki. Nie rozumiem ,naprawdę każdemu się wydaje ,że robi super ,wyjątkowe zdjęcia i zasługuje na 6 gwiazdek ???. Na Foto - Kurierze jak widać nikt nie ma krzty krytycyzmu. I oczywiście ja nie mam nic przeciwko temu , że ktoś stawia mi mniej gwiazdek ( bo akurat ja podchodzę krytycznie do mojej fotografii) , gdyby to nie były ewidentne odwety a nie sprawiedliwe stawianie ocen. Ale jak można postawić komuś 6 gwiazdek za zwykły niczym nie wyróżniający się kwiatek, ani światła ,ani boheku , do tego słaba ostrość a kolory nie powalają. Ludzie ocknijcie się bo portal takim sposobem zejdzie na psy. Pisaliśmy już tu o tym ,że to znajomi -znajomym stawiają po 6 gwiazdek nawet jak zdjęcie zasługuje ledwie na 4 ,bo boją się ,że ktoś się obrazi. Trudno, obrażajcie się ,skoro tak musicie i nie macie za grosz skromności i uważacie ,że robicie same "super" foty ,albo będzie zgodnie z moim sumieniem i będę stawiać oceny takie na jakie zasługuje dane zdjęcie , albo nie będę oceniać wcale. Nie wiem , a może Redakcja pomyśli nad jakimś rozwiązaniem problemu , bo to zaczyna zakrawać na kpinę, że zdjęcia które zasługują na 3 co najwyżej 4 gwiazdki (czasem niżej) mają pod zdjęciami same szóstki. Dla mnie jedynym rozwiązaniem jest całkowite utajnienie czyje to zdjęcie. Inaczej takie kumoterstwo nigdy się nie skończy. Obecnie wstrzymuję się z ocenianiem a jeśli już będę oceniać to nie oczekujcie ode mnie zachwytów nad kiepskimi kadrami. Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 26-05-2023 15:52:18
Ja już dawno przestałem oceniać i wrzucać zdjęcia na ten portal. Redakcja nie odpowiada na sugestie. A tak w ogóle, to w listopadzie ubiegłego roku była już rozmowa na ten temat, mamy koniec maja. Minęło pół roku i nic się nie dzieje. Odnoszę wrażenie że Redakcji chyba nie zależy. Szkoda, bo portal wydawał mi się na początku mojej bytności tutaj, całkiem fajny, ale niemiło się rozczarowałem.
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 26-05-2023 16:13:04
Dokładnie tak jest Tomasz jak napisałeś. Sami nic nie możemy, jedynie co to sugerować zmiany tylko ,że to nic nie daje. Na portalu jest masę nowych ludzi , lecz nowi ludzie nie znaczy "nowe lepsze zdjęcia" uważam, że jakość wstawianych zdjęć jest zastraszająco zła. No ale jeśli Redakcji to odpowiada to mówi się trudno. Odejdą najlepsi ,przyjdą nowi ,ale czy lepsi tego niestety nie wiemy. Jak do tej pory przeglądając zdjęcia "nowych" śmiem twierdzić ,że ta jakość jest zła. Zdjęcia bez polotu, płaskie krajobrazy, nieostre portrety .Nawet gdyby chciało sie to podciągnąć pod artyzm ,to też się nie da, bo artyzm też ma swoje granice i określone wytyczne. Łamać zasady też trzeba umieć. No cóż , ani ja sama jedna tego nie zmienię, ani nawet dwie czy trzy osoby , tego musi chcieć redakcja a jak widać takiej ochoty z tej strony nie ma. Moderatorzy też raz są a raz ich nie ma. Nie chcę porównywać portali , jestem tylko na kilku ale musze przyznać ,że jeśli jest portal który uważnie nas ocenia ,są kuratorzy itp. to naprawdę jest miło. Choć nie zawsze zostajemy wyróżniani , to wiem przynajmniej co robię źle , bo ktoś na to zwraca uwagę. Może rzeczywiście jakaś płatność za portal rozwiązała by sprawę, nie mówię tu o żadnych wielkich kwotach ,ale gdyby wprowadzić choćby 10 czy 20 zł od uczestnika portalu to może wreszcie dałoby się wprowadzić jakieś zmiany.
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 29-07-2023 07:07:14
Droga Redakcji i drodzy Moderatorzy
Wiem ,że są wakacje ale szkoda ,że nic się tutaj nie zmienia. Ja rozumiem brak środków ale czemu nie pomyśleć o jakiejś drobnej płatności od każdego publikującego. Nikt by chyba nie zbiedniał gdyby zapłacił przypuśćmy 20zł miesięcznie. Może wtedy dałoby się wprowadzić blokadę niechcianych odwiedzających ,którzy pod zdjęciami innych stawiają jako odwet po jednej gwiazdce. Bo niestety znów się zaczyna. Myślę jednak ,że szkoda się rozpisywać bo to co piszę jest jak widać nie ważne i nikt kompletnie się tym nie interesuje. Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Re: Ocena zdjęć na portalu Data dodania: 08-08-2023 12:23:04
Witam ....mam tylko takie pytanko . Dlaczego nie mogę oceniać zdjęć sześcioma gwiazdkami . Zawsze wyświetla mi się tylko 5 gwiazdek . Być może czegoś nie doczytałem w regulaminie .Proszę o wyjaśnienie. pozdrawiam.
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024